Ви використовуєте стару версію браузера. Для коректного відображення сайту поновіть ваш браузер.
09.04.2013

news_img1

4-7 вересня, в місті Донецьку пройшла 12-а Міжнародна спеціалізована виставка вугледобувних і переробних технологій та обладнання «Вугілля / Майнінг 2012». Торговий дім «Одескабель» представляв на ній своїх основних партнерів: український лідер ПАТ «Одескабель» (м.Одеса) і російський гігант ТОВ «Камкабель» (Перм).

«Вугілля / Майнінг» — це одна з найбільших і найстаріших в Європі виставок індустрії гірничо-шахтного устаткування. Організаторами її виступили Спеціалізований виставковий центр «Експодонбас» (м. Донецьк, Україна) і фірма «Мессів ДЮССЕЛЬДОРФ» (Німеччина), за організаційної підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Донецької обласної державної адміністрації.
Виставку відвідало більше 21 000 спеціалістів і керівників не тільки гірничодобувних підприємств, але і металургійних, машинобудівних, коксохімічних, збагачувальних, ТЕС, кар’єрів, хімічних, ремонтно-механічних, будівельних і багатьох інших підприємств з України, Польщі, Чехії, Німеччини, Росії, Білорусі та Казахстану.
Крім звичайної роботи на стенді ТД «Одескабель» організував і провів для керівників енергетичних підрозділів шахтних комплексів Донбасу науково-практичну конференцію «Виробництво та впровадження нових конструкцій шахтних кабелів у вугільну промисловість. Гаряче обговорювалися проблеми прокладання та експлуатації енергетичних шахтних кабелів, застосування волоконно-оптичного кабелю, питання сертифікації енергетичних кабелів і узгодження з вугледобувними інститутами та інші негайні питання.
За результатами виставки «Вугілля / Майнінг 2012» Торговий дім зміг зміцнити своє становище лідера на ринку України кабельно-провідникової продукції. Були знайдені нові зацікавлені в якісній продукції споживачі і укріплено становище зі старими своїми клієнтами.

Добавить комментарий