Ви використовуєте стару версію браузера. Для коректного відображення сайту поновіть ваш браузер.
09.04.2013

У рамках виставки свої кабельні рішення для вугільної промисловості спільно представлять два великих кабельних заводи Одеський кабельний завод «Одескабель» і завод «Камський кабель» (м. Перм, Росія).
Також на виставці заплановані міжнародні науково-практичні конференції та семінари.

З 4 по 7 вересня у Донецьку проходитиме 12-та Міжнародна спеціалізована виставка вугледобувних і переробних технологій та обладнання «Вугілля / Майнінг — 2012», організаторами якої виступили Спеціалізований виставковий центр «Експодонбас» і фірма «Мессів ДЮССЕЛЬДОРФ» (Німеччина). Виставка проводиться за організаційної підтримки Міністерства вугільної промисловості України, Донецької обласної державної адміністрації та Донецької обласної ради. У виставці беруть участь близько 500 експонентів з 16 країн.
Вже котрий рік виставка збирає фахівців не тільки гірничодобувних підприємств, а й машинобудівних, металургійних, коксохімічних, збагачувальних, ТЕС, кар’єрів, хімічних та інших компаній.
Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з асортиментом кабельної продукції на стенді № В3.1 у павільйоні № 1. Виставка пройде в СВЦ «Експодонбас» за адресою: м. Донецьк, вул. Челюскінців, 189 в.

Добавить комментарий