Ви використовуєте стару версію браузера. Для коректного відображення сайту поновіть ваш браузер.
09.04.2013

IMG_9939m

З 14 травня по 18 травня 2007 року в «Експоцентрі» на Красній Пресні (Росія, м. Москва) ВАТ «Одескабель» взяло участь у 19-й міжнародній виставці систем зв’язку, засобів телекомунікацій, комп’ютерів та оргтехніки «ЗВ’ЯЗОК-ЕKCПOKOMM-2007» . Виставка проводилася під патронатом Торгово-промислової палати РФ і Уряду Москви.

У виставці «Зв’язок-Експокомм-2007» взяли участь близько половини великих кабельних заводів країн СНД. Для нашого підприємства участь у виставці була дуже корисна, в першу чергу, завдяки набутим новим партнерам. На виставці ВАТ «Одескабель» представив нові конструкції Внутрішньооб’єктовий ВОК, нові конструкції LAN-кабелів у подвійній посилені оболонці з ПВХ, новітні розробки в групі радіочастотного кабелю. Також був представлений вже добре знайомий споживачам кабель зв’язку, та силові кабелі та проводи.
«Одескабель» слідуючи тенденціям світового ринку телекомунікацій, представив на виставковому стенді кабелі нового покоління для з’єднання обладнання цифрових комутаційних систем і xDSL.

Добавить комментарий