Ви використовуєте стару версію браузера. Для коректного відображення сайту поновіть ваш браузер.
07.10.2013

Торговий дім Одеськабель брав участь у 4-ій Міжнародній спеціалізованій виставці машин, устаткування і технологій здобичі, переробки, транспортування і збагачення корисних […]

DSCF0018Торговий дім Одеськабель брав участь у 4-ій Міжнародній спеціалізованій виставці машин, устаткування і технологій здобичі, переробки, транспортування і збагачення корисних копалини «Надра. Корисні копалини-2013», яка проходила з 1 по 4 жовтня 2013 року у виставковому центрі «ЕКСПОДОНБАС» м. Донецьк.

Це єдина виставка індустрії гірничо-шахтного та гірничо-збагачувального обладнання 2013-го виставкового року в Україні. Вона проводиться один раз на два роки (чергується з відомою виставкою «Вугіля/Майнінг»), починаючи з 2007 року. На площі більше 10 000 кв. м експозицій було представлено 170 виробників і постачальників з України, Росії, Білорусії, Казахстану, Польщі, Чехії, Німеччини, Великобританії, Австрії, Кореї, Китаю, Туреччини, Швейцарії.

DSCF0016

Примітно, що цього року сегмент кабельно-провідникової продукції зміг представити практично тільки ТОВ «Торговий дім Одеськабель». Відсутність конкурентів дозволила мати більш  щільне спілкування з представниками компаній, давніми і вірними партнерами ТОВ «Торговий дім Одеськабель», велика увага була приділена тим, хто ще не співпрацює з нашою компанією. Але, головне, уважніше ознайомитись з потребами гірничодобувних і гірничо-збагачувальних підприємств, металургійних, нафто-газових, коксохімічних, машинобудівних, ТЕС, ремонтно-механічних, будівельних і багатьох інших підприємств України, Росії і Польщі. Безцінна інформація щодо потреб і побажань представників цих галузей промисловості допоможе вже завтра пропонувати клієнтам Торговому дому найоптимальніші варіанти продукції кабельно-провідникової продукції кращих виробників України, Росії і Білорусії. Адже Торговий дім Одеськабель працює з такими лідерами, як ПАО «Одеськабель» (м. Одеса) та ТОВ «Камський кабель» (м. Пермь).

 

Добавить комментарий